NL / EN
NL / EN
NL / EN
NL / EN
NL / EN
NL / EN

Partners

 

 

Overige

 Nieuw 2021-2022

Slow-Motion start hoopvol aan het 2021-2022 seizoen na de lockdowns van 2020-2021. Hopelijk kan iedereen terug op winteravontuur en mogen wij daarbij jouw partner zijn.

Spijtig genoeg hebben we dit jaar ook afscheid genomen van onze vriend en mede avonturier Dixie. Dat zijn avonturen mogen blijven inspireren!


Nieuw 2018-2019

We hebben vorig seizoen de Lowland mountaintracker bij aangekocht. Omdat de feedback enorm lovend was, hebben we nu in totaal vijf mountaintrackers in onze verhuur. Daardoor kunnen we nu in totaal al acht 4-seizoenstenten aanbieden!

Vanwege de grote vraag hebben we ook onze voorraad pulkas uitgebreid. Vanaf dit jaar maken we wel een onderscheid tussen touwen en stangen omdat de stangenpulkas meer onderhoud vergen.


Nieuw 2016-2017

We hebben dit jaar beslist van niet te investeren in de ALFA Nordkap maar om ineens het beste van het beste te voorzien voor onze huurders. Daarom hebben wij in samenwerking met Dixie Dansercoer gekozen voor de Polar Boots die hij samen met Alain Hubert altijd gebruikt heeft bij hun polaire avonturen.

Ook hebben we verder geïnvesteerd in de RAB Summit Batura donsjas als even warm maar lichter alternatief voor de Fjallraven. En we hebben hier nu ook enkele kleinere maten van aangekocht.


Nieuw 2015-2016

Het allernieuwste in ons gamma! De Alfa Nordkap GTX. De allerwarmste NNN BC schoen die je momenteel kan krijgen. Momenteel nog in een beperkt aantal maten. Mail ons bij interesse voor beschikbare maten en prijs.

Dit jaar leveren wij de pulkas voor Dixie Dansercoer zijn begeleide expedities. Meer info vind je via www.polarexperience.com.

Vanaf dit jaar hebben wij ook de nieuwe  RAB Expedition 1000 in onze verhuur.

Wij zijn ook volop bezig met de renovatie van onze twee vestigingen. Zo wordt u deze winter op de gepaste wijze ontvangen.


Nieuw 2014-2015

Wij hebben vanaf dit jaar de compacte EXPED Downmat 7LW met een ingebouwde pomp en R-Waarde van 5.9 en de EXPED SIM comfort met een opblaaszak en een extreem hoge R-waarde van 6.4 te huur. Ideale slaapmatjes voor de wintertocht.

Wij investeren dit jaar ook in de Madshus Eon ski. Een iets breder alternatief voor de Glittertind.

Vanaf dit jaar kan je ook bij ons terecht voor een TELEMARK initiatie in het indoor park te peer of te landgraaf. Schoenmaten zijn beperkt, dus zeker eerst informeren via koen@slow-motion.be